Hopp til hovedinnhold

Back in Business med gjesteartist Håvard Gryting: «Change The World»

Sted: Teatersalen
Pris: fra 200,00
Kjøp billett

Som det kommer frem av tittelen på konserten, så ønsker Back in Business å formidle sin støtte og ønske om en bedre verden. Dette blir en forrykende konsert med gamle og nye låter gjerne pakket inn i en et nytt arrangement.

Kveldens gjesteartist, Håvard Gryting, er en etablert og svært ettertraktet sanger. Han er kjent som både solist i en rekke prosjekter, synger i Mamas Garden, har vært korist på utallige TV-show her til lands og i Melodi Grand Prix i en årrekke. Håvard er å regne som en av landets råeste vokalister og vi ser frem til en big hits-konsert som virkelig vil svinge.

If we could change the world …

Back in Business Kor & Band ønsker å være et alternativ til den mer tradisjonelle koraktiviteten i Asker og Bærum og teller nå rundt 50 musikkinteresserte voksne med ulik sangbakgrunn. Repertoaret spenner vidt – fra rock, pop, soul, jazz til gospel og salmer.  Koret har gjort det til et varemerke å samarbeide med kjente solister og musikere, både for egen inspirasjon og for å glede publikum med nye musikalske opplevelser. På denne konserten stiller også korets egne solister i tillegg til gjesteartist, dirigert av Helge Harila og med sin faste pianist og kapellmester Are Grøsland.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere