Hopp til hovedinnhold

Back in Business med Knut Marius Djupvik: Big Hits

Sted: Teatersalen
Pris: fra 0
Kjøp billett

Back in Business inviterer til en forrykende konsert med gamle og nye låter, gjerne pakket inn i et nytt arrangement. Som gjesteartist har koret invitert Knut Marius Djupvik.

Djupvik innehar tittelen Norges Ultimate Entertainer, som er en ganske så nøyaktig beskrivelse av en artist som gir ALT på scenen; fra det helt vare og nære, til kraftfulle arier, rock og pop. Hans tilstedeværelse, samt et bredt repertoar, har gjort ham til en populær gjestesolist og artist på landets mange scener.

I 2023 kom hans første soloalbum med egne låter på norsk. I disse dager er han igjen i studio for å ferdigstille nye singler for utgivelse i 2024. Med sitt vinnende vesen, imponerende vokalprestasjoner og formidlingsevne, begeistrer Djupvik sitt publikum gang på gang.

Koret har også med sitt dyktige band med fantastiske musikere som gjør konserten helt unik.

Vi gleder oss til en flott kveld med musikalske perler og mye begeistring.

---

BACK IN BUSINESS Kor & Band ønsker å være et alternativ til den mer tradisjonelle koraktiviteten i Asker og Bærum og teller nå ca. 50 musikkinteresserte voksne med ulik sangbakgrunn. Repertoaret spenner vidt – fra rock, pop, soul, jazz til gospel og salmer.  Koret har gjort det til et varemerke å samarbeide med kjente solister og musikere, både for egen inspirasjon og for å glede publikum med nye musikalske opplevelser. På denne konserten stiller også korets egne solister i tillegg til gjesteartist, dirigert av Gunhild Bonden med sin faste pianist og kapellmester Are Grøsland.

Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere