Hopp til hovedinnhold

Bare Egil Band

Sted: Multisalen
Pris: fra 0
Kjøp billett

Bare Egil Band, det legendariske enmannsbandet til Egil Hegerberg, er klar for solokonsert i Asker kulturhus! 

Turneen starter i Ogna 8. februar og avsluttes i Tomrefjord 16. mars, så her er det landets aller største byer og tettsteder som skal besøkes. Bortimot 12 steder over hele landet står på turnélista, og de vil få servert noen av Bare Egil Bands største hits, samt nye låter fra de kommende platene «Endelig», «Den syngende rettsreferent» og «Norge på kryss og tvers volum 6».

Bare Egil Band er kjent for sin humoristiske og ironiske tilnærming til musikk, med tekster som spenner fra det absurde til det politiske. Han har gitt ut et titalls studioalbum siden debuten i 1996, og har hatt flere hits som «Tagging», «Bæsj i skjegget» og «Arne går mot døra». Han har også vært medlem av band som Gartnerlosjen, Hurra Torpedo og Black Debbath og er kjent fra TV gjennom sine hyppige opptredener i programmer som «Brille», «Nytt på nytt» og «Kongen befaler».

Bare Egil Band lover en variert konsertopplevelse, men dette er en grov overdrivelse. Det blir som vanlig akustisk gitarspilling og en sangstil som spenner fra mumlesynging til skriking. Men underholdende blir det! Nokså!


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere