Hopp til hovedinnhold
Velkommen til trygge kulturopplevelser!

Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow

Sted: Teatersalen
Pris: fra 120,00
Kjøp billett
Få billetter igjen

Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære barneunderholdere som i alle år har gledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow. «Morbid!» er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring!

Nå kommer endelig oppfølgeren til publikumssuksessen! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktok-inspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess. Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

«Bare» Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard er to norske komikere og artister som har spilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band, blant annet Hurra Torpedo, Bare Egil Band og Black Debbath. De to er også gjengangere i alt fra Barne-TV (Lesekorpset, Sangfoni, Hønsemannen), diverse spillefilmer (Hakkebakkeskogen, Svein og Rotta, Kule Kidz gråter ikke og Gilberts grusomme hevn) og TV-show som Brille og Kongen befaler.

Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere