Hopp til hovedinnhold

Bjørn Tomren

Sted: Teatersalen
Pris: fra 0
Kjøp billett

Som en av landets mest allsidige musikere spenner Bjørn Tomrens musikalske rekkevidde fra americana og religiøse folketoner til jazz, viser, jodling, strupesang, dialekt-punk og psykedelisk-protest musikk.

I 2021 imponerte Bjørn Tomren hele Norge i den populære NRK-serien «Stjernekamp». Med sitt unike uttrykk og sin enestående formidlingsevne rakk Tomren på kort tid å bli folkeeie, og ble omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene».

Artisten, låtskriveren og komikeren fra Tomrefjorden er også kjent fra den notoriske jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine, som blant annet har varmet opp for a-ha og blitt stjerner i dokumentarfilmen om seg selv «Kunsten å jodle». Tomren har gitt ut to album, begge til strålende kritikker: «Bad Science Fiction» i 2019 og «The Astronomer’s Dream» i 2023. Avisen Bergens Tidende karakteriserte «Bad Science Fiction» som «så mørk at man kan drukne i den». Tomren selv kaller det dystopisk sci-fi country som du kan lytte til i bakrus.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere