Hopp til hovedinnhold
Velkommen til trygge kulturopplevelser!

Blue/Tapestry – en aften med Joni Mitchell & Carole King av Ole & Silje Huleboer

Sted: Multisalen
Pris: fra 0
Kjøp billett
Utsolgt

Den nydelige kultfolkduoen Ole & Silje Huleboer med gratiskonsert under Kulturnatt, hvor de tolker to av musikkhistoriens virkelige bautaer; Joni Mitchells «Blue» og Carole Kings «Tapestry», to album som begge fyller 50 år i år.

«Blue» var det fjerde studioalbumet fra den kanadiske Joni Mitchell, utgitt i juni 1971, og skrevet og produsert i sin helhet av Mitchell selv. Med en dempet og sparsom instrumentering framstår de ti sangene og tekstene på albumet så emosjonelt utleverende at det satte en helt ny standard for hva som var lov å gjøre – og har vært en inspirasjon for flere generasjoner artister i de 50 årene som har gått siden den kom ut.

«Tapestry» var et viktig album da det kom i februar 1971, og ble fort tidenes mest solgte album fra en kvinnelig artist. «Dette var et album som beviste at kvinner kunne gjøre stor suksess ved å være seg selv, uten så mye mer staffasje enn et piano. Innflytelsen er ikke blitt mindre i årens løp,» skrev Dagsavisen i sin hyllest av albumet i anledning jubileet i år.

Ole & Silje Huleboer er en akustisk duo som over en årrekke har spilt en rekke uforglemmelige konserter i Oslo og omegn. I tillegg til to album under eget navn har de vært svært aktive på mange andre musikalske fronter, nå sist som produsenter for det nye Darkthrone-albumet!


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere