Hopp til hovedinnhold

Brageteatret: «Askepott»

Sted: Multisalen
Pris: fra 185,00
Kjøp billett

Når Brageteatret inviterer til familieforestilling blir det prinser, fine kjoler, gode hjelpere, grusomme søstre, for trange sko og en stor dæsj fargesprakende magi!

I enden av en innsjø ligger et vakkert herskapshus i en stor hage. Inne i huset er det hundrevis av rom, en vakker trapp og en helt spesiell sal bare for dans! I enden av hagen er et lite hus, ganske gammelt og slitt. I vinduet dukker det opp et ansikt. Det er ansiktet til en jente. Hun ser ut og drømmer ...

Eventyret om Askepott har vært formidlet fra generasjon til generasjon i mange hundre år. Vi i Norge kjenner kanskje Askepott aller best gjennom Disneys film, for ikke å snakke om juletradisjonen Tre nøtter til Askepott, men eventyret eksisterer i mange ulike versjoner på alle verdens kontinenter. Nå er det vår tur til å fortelle historien på vår måte! Så kjære eventyrere, store som små, pynt dere til ball og bli med Askepott på ferden mot slottet!

Passer best fra 5 år

Bli med på leken – fotovegg i foajéen! 
Vi oppfordrer publikum til å kle seg til ball, fordi vi synes det hadde vært morsomt om salen fylles med prinser og prinsesser, ugler, mus, slemme søstre, eller hva man ønsker å kle seg ut som. Med andre ord, bli med på leken! Vi har fokus på gjenbruk og redesign i våre kostymer, så vi mener ikke at publikum skal ut å kjøpe noe, men ta hva man har og se hva det kan bli.  

På forestillingsdagen har vi fotovegg i foajeen på kulturhuset, der publikum blir tatt bilde av når dere kommer dersom dere ønsker det. Bildet får dere med hjem etter forestilling, helt gratis, selvfølgelig.

---

Med: Anne Bolette Stang Eng, Patrik Stenseth, Ingvild Haugstad, Ingeborg Larsen og Jonas Andersen Sandvik

Regi: Alex Byrne
Scenograf og kostymedesign: Mari Lotherington
Lysdesigner: Erik B Torsethaugen
Komponist: Kjetil Schjander-Luhr
Kostymesyer: Tonje Plur
Plakatfoto: Signe Fuglesteg Luksengard

Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere