Hopp til hovedinnhold

Brageteatret: «Brødrene Løvehjerte» av Astrid Lindgren

Sted: Multisalen
Pris: fra 185,00
Kjøp billett
Få billetter igjen

Brødrene Løvehjerte er en historie om ekte mot og om kampen mellom det onde og det gode. Om eventyr og om ekte brorskap. Leste du boka? Så du filmen? Ta med familien og se den på teater i høst!

Kavring er veldig syk, og ganske redd, men heldigvis har han en storebror, Jonatan, som passer på og som er verdens flinkeste og kuleste og snilleste. Og modigste! Han er alt Kavring ikke er.

Astrid Lindgrens roman om de to brødrene Kavring og Jonathan ble utgitt i 1973, og senere filmatisert i 1977. Brødrene Løvehjerte har hjulpet flere generasjoner barn og foreldre til å snakke om døden, og sammen undres over hva som kommer etter. Men historien handler også om søskenkjærlighet og om mot. Mot til å stå opp for hverandre, til å kjempe for det gode, selv om onde makter virker overveldende.

Alle som har lest boken eller sett filmen vet at selv om historien er kjærlig og varm, er den også dramatisk. Enkelte kan nok trenge en hånd å holde i underveis. Brageteatrets teaterversjon passer for barn fra 5 år.

---

På scenen:
Andrea Vik, Arjan Nilsen, Jacob Vigeland, Henrik Hoff Vaagen, Martin Karelius Østensen

Kunstnerisk lag:
Dramatiker og regissør: Toril Solvang
Scenograf og kostymedesigner: Mari Lotherington
Komponist: Benjamin Mørk
Maskedesigner: Christian Berg
Kostymesyer: Sally Turner
Plakatfotograf: Signe Fuglesteg Luksengard


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere