Hopp til hovedinnhold
Status arrangementer

Brageteatret_ung: «I-VI» av Fredrik Høyer

Sted: Multisalen
Pris: fra 135,00
Kjøp billett

Fredrik Høyers tekst er skrevet til en ung generasjon som skal ta over en verden der alt handler om «meg», men hvor løsningene må handle om «oss».

«I-VI» foregår inni en stor hvit «boks» der både publikum og skuespillere er sammen som et digert «vi». Dette er en annerledes teateropplevelse, som blir både intenst og meditativt på samme tid.

Er du et individ, eller en del av et kollektiv? Burde vi slutte å si «jeg» og heller snakke om «vi»? Tåler verden flere individualister nå? I I-VI møter vi en rekke personer, f.eks. en jente som synes tysktimen er så kjedelig at hun heller vil dø enn å lære tysk. En annen spiller et volleyballdritt-spill, én hater Roskilde-festivalen og en har spilt i korps i fem år uten å kunne spille i det hele tatt.

I forestillingen møter vi blant andre Sjur Vatne Brean kjent fra tv-seriene «Blank», «Atlantic Crossing» og «Rådebank», og Filip Bargee Ramberg som er aktuell med Netflix-serien «Royalteen» i 2022.

---

Medvirkende: Rebekka Jynge, Karin Svihus Knutsen, Deniz Kaya, Filip Ramberg og Sjur Vatne Brean

Dramatiker: Fredrik Høyer
Regi: Nils Petter Mørland
Scenografi: Monica Valsø
Lysdesign: Mathias Lundgren
Dramaturg: Oda Radoor
Plakatfoto: Signe Fuglesteg Luksengard

I-VI tilhører regionteatrets satsing brageteatret_ung, forestillinger til ungdom og unge voksne som de kan oppsøke på fritiden. I-VI er forestilling nr 4 i rekken.

Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere