Hopp til hovedinnhold
Status arrangementer

Den kulturelle barnevogna: Signe Marie Rustad

Sted: Multisalen
Pris: fra 125,00
Kjøp billett

«En sjelden lytteopplevelse,» skrev Dagbladet om Signe Marie Rustads album «When Words Flew Freely», som fikk toppkarakterer hos en samlet kritikerstand. 21. april gjør hun en eksklusiv matinékonsert i vår konsertserie Den kulturelle barnevogna!

«When Words Flew Freely» toppet en haug med årsbestelister da den kom i 2019. Albumet var en maktdemonstrasjon i poetisk låtskriving og musikalsk utforskertrang med klare nikk til 70-tallets singer-songwriter-tradisjon.

Rustad har føttene plassert i americanamiljøet, men musikken føles både sjanger- og tidløs. Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksende norske americana-publikummet med debutplata «Golden Town» i 2012, skapte elverumsingen Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende «Hearing Colors Seeing Noises», som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon.

---

Den kulturelle barnevogna er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid. Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små.

Denne konserten er flyttet fra 13. januar. Kjøpte billetter gjelder.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere