Hopp til hovedinnhold

Forfattermøte: Oliver Lovrenski

Sted: Øvre vestibyle
Pris: fra 0
Kjøp billett
Få billetter igjen

I fjor høst debuterte Oliver Lovrenski med romanen «Da vi var yngre», som vakte ellevill begeistring hos kritikerkorpset. 19. mars inviterer Asker bibliotek og Asker kulturhus til gratis forfattermøte i Øvre vestibyle.

NB! Gratisbilletter må hentes ut. Arrangementet finner sted i Øvre vestibyle, og baren er åpen fra kl. 18.00. Arrangementet starter kl. 19.00.

Da vi var yngre er en fortelling om vennskap, sorg, rus og overlevelse i dagens Oslo. Det er et sjeldent innblikk i et røft miljø, og en intens og rå oppvekstroman fortalt med varme og humor.  

I samtale med Askerbibliotekenes Lars Haga Raavand, vil Lovrenski snakke om romanen, sin motivasjon og sine erfaringer.  

Oliver Lovrenski (f. 2003) har kroatisk bakgrunn og har vokst opp i Oslo. For Da vi var yngre ble han tildelt Bokhandlerprisen som tidenes yngste, og han ble nominert til Brageprisen.

Utenforskap: Gjennom utvalgte arrangementer vil Askerbibliotekene i år sette fokus på utenforskap. Det å havne på utsiden av fellesskapet er vondt for dem som rammes, men det er også et problem for fellesskapet, og for demokratiet. Unge og eldre synes å være særlig utsatt. Ved å undersøke ulike former for utenfor/innenfor, håper Askerbibliotekene å bidra til litt større bevissthet rundt utenforskap. Kanskje har vi alle noe å bidra med for at færre skal føle seg utenfor?

Foto: Jarli & Jordan


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere