Hopp til hovedinnhold
Status førjulsarrangementer

Hagle / ungdomskonsert

Sted: Multisalen
Pris: fra 300,00
Kjøp billett

Countryrap-bandet Hagle har kommet som et skudd ut av Indre Østfold og fortsetter signingsferden gjennom Norge. Nå gjør de konsert i Asker kulturhus – eksklusivt for ungdom mellom 13 og 21 år!

NB! Billettene koster kun kr. 100,- (ord. 300,-) med bizzy-appen. Appen laster du ned via App Store eller Google Play. De rabatterte billettene kan KUN kjøpes via appen, ikke via Asker kulturhus’ billettsystem. Les mer på bizzy.no.

Med 50 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio er det nesten umulig å ikke ha lagt merke til Hagle i den norske offentligheten om dagen. Låtene handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp. Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRK-serien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

Rusfritt arrangement. NB! Voksne over 21 år og barn under 13 år har ikke adgang til dette arrangementet. 

--

Bizzy er eventappen for ungdom som vil oppleve mer kultur i Viken. Bizzy samler alle eventer for deg mellom 13 og 21 år på ett sted! I appen vil du få informasjon om det som skjer og samtidig få gode rabatter på eventene du ønsker å dra på. Vi ønsker å gjøre hverdagen mindre stress for deg som er ung slik at du kan bruke tiden din på å dra på dine favoritteventer!


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere