Hopp til hovedinnhold

Ingebjørg Bratland – «Ei ganske sann historie»

Sted: Teatersalen
Pris: fra 520,00
Kjøp billett

5. november tar Ingebjørg Bratland med seg sin første og svært suksessfulle konsertforestilling til Asker kulturhus!

«Ei ganske sann historie» er en konsertforestilling som tar for seg Ingebjørg Bratland sin reise fra da til nå. Hun tar et oppgjør med imaget sitt og oppfatninger fra folk og fe i en musikalsk og underholdende innpakning.

– Førestillingen skildrar tankar og erfaringar eg har hatt så langt i karrieren og livet mitt. Om konge og fedreland, kappleik og naboland. Alle desse ganske sanne historiene bind eg saman med songar eg har hatt med meg til no. Både eigne og andre sine låter, sier Bratland selv.

Ingebjørg Bratland er kjent i både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne. Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men med tiden har hun beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig bratlandsk særpreg.  

Med et stort antall låter som «Jul i Svingen», «Fordi eg elskar deg» og «Di Ingebjørg», og en solid bukett duett-partnere som Espen Lind, Odd Nordstoga og nylig OnklP har hun nærmere 100 millioner strømminger på digitale plattformer. I tillegg har hun solgt til gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine, og har med dette virkelig boret seg inn i den norske folkesjelen.

«Et utsøkt musikalsk nivå» – Dagsavisen (terningkast 5)


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere