Hopp til hovedinnhold

Julerosekveld med Herborg Kråkevik og gjester

Sted: Teatersalen
Pris: fra 500,00
Kjøp billett

Herborg Kråkevik inviterer til stemningsfull Julerosekveld med Nina Lykke og Julerosetrioen: Mathias Eick, Espen Berg og Johannes Eick!

Herborg Kråkevik tar også i år med seg musikken og suksesskonseptet Juleroser til Asker. Denne gangen har hun med seg forfatteren Nina Lykke, trompetvirtuos Mathias Eick, pianist Espen Berg og bassist Johannes Eick. I tillegg til ny og tradisjonell julemusikk, vil disse eminente formidlerne gi publikum fortellinger, dikt og humoristiske høydepunkt fra Juleroser-heftene. Det blir adventstemning, julelatter- og tristesser, klassiske julefortellinger og helt rykende ferske tekster om hverandre.

De siste årene har juleheftet Juleroser med redaktør Herborg Kråkevik blitt en kjær del av julestemningen i mange hjem rundt om i landet. Julen 2020 kom albumet Juleroser med helt nye julesanger signert blant andre Aurora Aksnes, Odd Nordstoga og Anne Grete Preus, innspilt av Herborg og Bergens Filharmoniske Orkester. I 2021 kom albumet «Barnas Juleroser» med julesanger og fortellinger som har stått på trykk i juleheftet med samme navn som Herborg også er redaktør for. 

– Dette skal bli ei juleforestilling som snakkar til alle krinkar og krokar av julehjarte vårt! Jul er følsomme greier, og litt kunst gjer alltid godt, om det no er musikk, litteratur eller biletkunst. Eg håpar de vil koma og oppleva Juleroser frå scenen. Me skal gjera alt me kan for å underhalda og røra dykk og forhåpentlig gje alle litt fred i førjulsinnet, sier Herborg selv.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere