Hopp til hovedinnhold
Velkommen til trygge kulturopplevelser!

Julerosekveld med Herborg Kråkevik og gjester

Sted: Teatersalen Scene
Pris: fra 600,00
Kjøp billett

Herborg Kråkevik er klar for en storslått Julerose-konsert i Asker kulturhus 8. desember med Linda Eide, Vigdis Hjorth, Mathias Eick og Julerosekvintetten som gjester!

– Dette skal bli ei juleforestilling som snakkar til alle krinkar og krokar av julehjarte vårt! Jul er følsomme greier, og litt kunst gjer alltid godt, om det no er musikk, litteratur eller biletkunst. Eg håpar de vil koma og oppleva Juleroser frå scenen. Me skal gjera alt me kan for å underhalda og røra dykk og forhåpentlig gje alle litt fred i førjulsinnet, sier Herborg.

Kråkevik tar i år med seg musikken og suksesskonseptet Juleroser til noen utvalgte scener rundt om i landet. Hun har med seg forfatteren Vigdis Hjorth, journalist og humorist Linda Eide og trompetvirtuos Mathias Eick. I tillegg til ny og tradisjonell julemusikk, vil disse eminente formidlerne gi publikum fortellinger, dikt og humoristiske høydepunkt fra Juleroser-heftene. Det blir adventstemning, julelatter- og tristesser, klassiske julefortellinger og helt rykende ferske tekster om hverandre. Med seg har Herborg også Julerosekvintetten, pianist Helge Lilletvedt – og på hvert sted får de selskap av lokale barnekor.

De siste årene har juleheftet Juleroser med redaktør Herborg Kråkevik blitt en kjær del av julestemningen i mange hjem rundt om i landet. Julen 2020 kom albumet « Juleroser» med helt nye julesanger signert blant andre Aurora Aksnes, Odd Nordstoga og Anne Grete Preus, innspilt av Herborg og Bergens Filharmoniske Orkester. På albumet medvirker også Bjørn Eidsvåg, Fargespill, Trygve Skaug, Marianne Pentha, AURORA og Mathias Eick. I november i år kommer albumet «Barnas Juleroser» med julesanger og fortellinger som har stått på trykk i juleheftet med samme navn som Herborg også er redaktør for. På albumet opptrer Herborg sammen med Julerosekvintetten, Bolteløkka Jentekor, Bislett Guttekor og Kåre Conradi.Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere