Hopp til hovedinnhold

Kate Gulbrandsen – Mitt liv i musikken

Sted: Multisalen
Pris: fra 0
Kjøp billett

Eurovision-dronning Kate Gulbrandsen inviterer deg i dette showet med på en reise hvor du vil bli bedre kjent med hennes musikalske univers.

Dette blir en unik mulighet til å bli kjent med historiene og mennesket bak sanger som «Mitt liv», «Tårer i Paradis» og «Jeg ser deg». Gulbrandsen tar her et skritt bort fra Grand Prix-sirkuset hun har vært en elsket del av ved flere anledninger. Hun gir publikum en sjanse til å komme nærmere artisten, og for første gang oppleve musikken i en akustisk setting som virkelig får fram varmen i låtene.

I «Mitt liv i musikken» deler hun personlige og rørende øyeblikk fra sitt liv som artist, og gir et innblikk i mennesket bak rampelyset. Dette er ikke bare en konsert, det er en følelsesladet reise gjennom Gulbrandsens liv. Ledsaget av gode minner og varme egenkomponerte låter, og av artister som har påvirket hennes musikalske retning.

Kate Gulbrandsen har alltid trollbundet sitt publikum med sin kraftfulle stemme og sine sjelfulle tekster. Bli med når hun tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom «Mitt liv i musikken».

 


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere