Hopp til hovedinnhold

Kaveh Rashidi: «Senk skuldrene»

Sted: Multisalen
Pris: fra 325,00
Kjøp billett

Senk skuldrene! Kaveh Rashidi byr på et underholdende og tankevekkende foredrag, som tar sikte på å gjøre et sunt liv så enkelt som mulig.

Hvor enn du snur deg, er det noen som skal fortelle deg hva du må gjøre for å bli et sunnere menneske. Helserådene florerer, og de forteller deg hva som skal til for å bli den beste versjonen av deg selv. Men trenger du alt dette for å være frisk og lykkelig? I stedet for stadig å forbedre helsa, viser Rashidi verdien i heller å bruke helsa til å leve et godt liv!

Ved hjelp av vitenskap og forskning forteller Rashidi hvordan vi kan få bedre helse, ved å gjøre mindre. Han tar oss med inn på legekontoret, men løfter også blikket så vi kan forstå oss selv bedre som mennesker. Først da kan man fokusere på de viktigste og mest effektive helserådene, og med god samvittighet ignorere alt det andre – være seg kostholdsråd, treningstips, piller eller helsesjekker.

I januar gir Rashidi ut sin fjerde bok, «Senk skuldrene». La dette bli året der du oppnår dine helsemål også, simpelthen ved å senke skuldrene.

Kaveh Rashidi er fastlege og spesialist i allmennmedisin, og et kjent ansikt som samfunnsdebattant og prisvinnende lege. Ved siden av sin praksis som lege er han spaltist i Aftenposten og har podkasten Helseopplysningen på Podme.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere