Hopp til hovedinnhold

«Kong Soleiman og Dronningen av Saba» – gratis høstferieteater

Andre forestillinger:

Sted: Multisalen
Pris: 0
Kjøp billett

Moderne musikalsk fortellerteater basert på jødiske og muslimske legender om kong Salomo, gjendiktet av fortellerkunstner Mehda Zolfaqari og musiker Marie Sahba.

NB! Gratis inngang, men fribilletter må hentes ut fra 1. september.

Soleiman og dronningen av Saba er et musikalsk fortellerteater om Soleiman som drømmer om å bli hele verdens konge. Hvis han blir det, lover han å være snill og tjene folket. En dag får han besøk av hærfuglen som har med seg en ring av rød rubin. Soleiman setter ringen på fingeren og får all visdom og magiske krefter som du kan tenke deg. Han blir sjef over mennesker, dyr, feer og djinner, og hele verdens konge. Men klarer Soleiman å gjøre det han har lovet? Og hva skjer når han finner ut at det finnes en annen hersker der ute; en dronning som er minst like vis som ham? Velkommen til en verden med trønder-rocka djinner, flyvende tepper, DJ-dronninger, konger med tissetrang og esler som tar over tronen og snur verden opp ned.

Stykket er basert på jødiske og muslimske legender om kong Salomo, og gjendiktet av fortellerkunstner Mehda Zolfaqari. Musikken er komponert av Marie Sahba, som er både musiker og medskuespiller på scenen.

Stykket er produsert av Kloden teater i samarbeid med DKS Oslo, Unge Viken teater og Granum Kunstfagskole.
Manusforfatter og forteller: Mehda Zolfaqari
Komponist, musiker og utøver: Marie Sahba
Regi: Kjell Moberg

Anbefalt 5–9 år


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere