Hopp til hovedinnhold

LYDLAG 2024 – Bach/Brustad/Tandberg

Sted: Venskaben
Pris: fra 0
Kjøp billett

På konserten LYDLAG får vi oppleve barokkens store mester i møte med musikk av i dag, spilt av fiolinisten Ingvild Habbestad og pianisten Joachim Kwetzinsky.

Habbestad og Kwetzinsky har med stor suksess gjestet Asker tidligere. Denne gang spiller de musikk av Johann Sebastian Bach og av «Askers egne» komponister, Kari Beate Tandberg og Karsten Brustad. De to sistnevnte bidrar også med hver sin urframføring.

Med konsert-konseptet LYDLAG rammes den nye musikken inn av de fire satsene i Bachs Sonate for fiolin og piano. Vi får en slags lagdeling mellom nytt og gammelt, og en speiling av dagens uttrykk mot Bachs evige tonespråk. Tanken er at denne sammenstillingen kan gi et nytt og lyttende øre både til den helt ferske og til den etablerte musikken.

Program:
Johan Sebastian Bach Sonate BWV 1014 – 1. sats, Adagio
Kari Beate Tandberg – Porphyry imitations (2016)
J. S. Bach Sonate BWV 1014 – 2. sats, Allegro
Karsten Brustad – su? (2016)
J. S. Bach Sonate BWV 1014 – 3. sats, Andante
K. B. Tandberg – Den membranøse labyrint (2023, urframføring)
J. S. Bach Sonate BWV 1014 – 4. sats, Allegro
K. Brustad – á?r (2023, urframføring)
J. S. Bach Sonate BWV 1014 – 1. sats, Adagio

Ingvild Habbestad er til daglig musiker i Kringkastingsorkesteret. Pianisten Joachim Kwetzinsky er høgskolelektor i akkompagnement ved Norges musikkhøgskole og Barratt Dues musikkinstitutt. Den nyskrevne musikken er dedikert til duoen, og de spiller den offentlig for første gang i Horten og her på Venskaben.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere