Hopp til hovedinnhold

Maj Britt Andersen & Lars Saabye Christensen Ensemble

Sted: Multisalen
Pris: fra 0
Kjøp billett

Maj Britt Andersen, Lars Saabye Christensen og Geir Holmsen slapp nylig avsluttende kapittel i KORK-trilogien og deres unike samarbeid. 6. mars kan trioen oppleves live hos oss!

«Sammen har de skapt sin helt egen sjanger,» skrev musikkjournalist legende Tor Hammerø i Nettavisen om albumet – og kastet sekser på terningen. «Tredje Sangbok» er enden på et helt spesielt musikalsk bånd mellom tre mennesker, som også er tre av Norges sterkeste navn innen sine felt. Med Andersens nydelige stemme og formidlingsevne, Christensen sine formidable språklige bilder og Holmsen sine vidunderlige komposisjoner; er det ingen tvil om at dette samarbeidet går rett inn i historiebøkene.

For «Et stille sted» og «Et snev av evig» i fikk de flere spellemannsnominasjoner. «Tredje Sangbok» er et selvstendig verk, som bærer med seg klangen fra de to første utgivelsene. De tidligere kapitlene har allerede gitt lytterne en helt spesiell mulighet til å reflektere, med Christensens eksepsjonelle penn har han skrevet gjenkjennelige og gripende tekster. Det avsluttende kapittelet i trilogien er intet unntak, og denne gangen tar forfatteren tekstene i en dypere retning.

Innspillingen er gjort i Store Studio i NRK, der det også ble holdt konsert for en fullsatt sal. Konserten ble filmet av NRK og blir sendt på tv i desember.

Maj Britt Andersen & Lars Saabye Christensen Ensemble består av:
Daniela Reyes Holmsen på akkordeon
Frida Fredrikke Waaler Wærvågen på cello
Christian Lundqvist på slagverk
Ivar Anton Waagaard ved flygelet
Geir Holmsen på kontrabass
Maj Britt Andersen på vokal
Lars Saabye Christensen leser nyskrevne dikt til sangene fra «Tredje sangbok».Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere