Hopp til hovedinnhold

MARET

Sted: Multisalen
Pris: fra 275,00
Kjøp billett

Med sin unike kombinasjon av tradisjonell joik og moderne musikk, tar MARET publikum med på en følelsesladet reise gjennom historie, kultur og musikk.

MARET, bestående av de to samiske musikerne Marit Hætta Øverli og Klemet Anders Buljo, har et imponerende samarbeid som strekker seg over 30 år. Deres musikk har rørt og begeistret publikum, og deres engasjement for samisk kultur og musikalsk arv har blitt anerkjent med flere priser og utmerkelser.

På turneen «MOAI» (Oss to) får publikum en fantastisk blanding av MARETs mest populære låter og materiale fra deres kommende album som kommer tidlig på nyåret. MOAI er ikke bare en konsert, det er en opplevelse. Gjennom sterk tilstedeværelse og musikalitet skaper MARET en intim og gripende atmosfære som berører og beveger lytterne.

MARETs evne til å forene det gamle og det nye, det tradisjonelle og det moderne, gjør dem til en unik musikalsk kraft, og med MOAI fortsetter de å dele sin kjærlighet for musikken og samisk kultur med et stadig voksende publikum.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere