Hopp til hovedinnhold

Maria Kannegaard Trio

Sted: Multisalen
Pris: fra 0
Kjøp billett
Utsolgt

Maria Kannegaard anses med god grunn som en av de virkelig store pianistene i Skandinavia. 25. april blir det en sjelden anledning til å oppleve denne unike musikeren live, når hun kommer med sin trio til Asker kulturhus.

Kannegaard er en sjeldent begavet musiker og komponist som har en egen evne til å røre og bevege lytteren, med begge føttene trygt plantet i jazzen og et hjerte fullt av indie-rock, pop og kunstmusikk. Bassist Ole Morten Vågan og trommespiller Thomas Strønen er akkurat det riktige, intuitive og rytmiske kraftverket som skal til for å gi musikken styrke og løfte låtene mot overflaten og lyset.

«Sand i en vik» landet med et smell i offentligheten pandemihøsten 2020. Folk trengte musikk fra Maria Kannegaard, sikkert mye mer enn de visste selv, og da de fikk den, føltes det bedre enn noen kunne våge å håpe. Hudløse, mørke og skimrende vakre melodier spilt av tre mennesker som kjenner hverandre ut og inn. Utgivelsen mottok en fortjent Spellemann i kategorien jazz – og begeistringen og gleden varer fortsatt.

 Maria Kannegaard – piano, Ole Morten Vågan – bass, Thomas Strønen – trommer


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere