Hopp til hovedinnhold

Øystein Sunde

Sted: Teatersalen
Pris: fra 530,00
Kjøp billett

Velkommen til annerledes konsert med Øystein Sunde! Denne gangen er det litt Rykk tilbake til START med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. 

Men selvfølgelig også nytt materiale: Noe ferdig, noe halvferdig og noe har bare en liten setning å begynne med. Med seg har han Heltsikkert Kamfjord (bass), Antagelig Lund (gitar), Muligens Mistereggen (perkusjon) – og noen svært forskjellige gitarer å snakke med og fortelle om.

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. – Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av tenårene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp, sier Sunde om denne tiden. Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren.

I dag kan Sunde se tilbake på en mer enn 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbiz: Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers, for å nevne noen.
Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere