Hopp til hovedinnhold
Status arrangementer

Plopp

Sted: Multisalen
Pris: fra 130,00
Kjøp billett

Rockebandet PLOPP er Norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock, og gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, løse tenner, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag og om at alt det gode starter på P. Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden 2010 har PLOPP spilt over tusen konserter for fulle hus. Pressen fullroser konsertene, og tilbakemeldingene tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna. PLOPP har gitt ut tre plater, og den siste utgivelsen «Løs tann» kom ut i 2021. Platene deres har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende med stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere