Hopp til hovedinnhold
Status arrangementer

Shrek The Musical

Andre forestillinger:

Sted: Teatersalen Scene
Pris: fra 190,00
Kjøp billett

Røyken Teatergruppe presenterer «Shrek The Musical», basert på Dreamworks’ Oscar-vinnende animasjonsfilm, og William Steigs bok.

Hele verdens favoritt-troll er tilbake! I en hysterisk sceneversjon møter du alle de kjære figurene du kjenner fra den første Shrek-filmen. Kvikke replikker, humor, varme og spenning i bøtter og spann! Og musikalsk er dette en godtepose av de sjeldne!

«Det var en gang et lite troll ved navn Shrek …» Slik begynner historien om antihelten som begir seg ut på en reise som skal forandre hele livet hans. Som om ikke oppdraget han får er krevende nok i seg selv, må Shrek forholde seg til et irriterende esel med munndiaré, og en sprelsk prinsesse som motsetter seg sin redningsmann når ikke alt går etter boka. Legg til en skurk med kort lunte, en selvsikker pepperkake, en drage, en hel by der alle er støpt i samme form, et dusin bannlyste eventyr-freaks – og du har definisjonen på et kaos som krever en sann helt. Heldigvis finnes det en – og navnet hans er Shrek.

Forestillingen passer for hele familien fra ca. 4 år.

---

Røyken Teatergruppe, ungdomsgruppen

Regi: Kristin Børsum Hernandez
Koreografi, dans: Rine Prestesæter Rud
Sanginstruksjon: Amanda Schmidiger Hansen
Kostymer og kulisser: Frilynt Norge
Musikk: Jeanine Tesori
Bok og tekst: David Lindsay-Abaire
Norsk oversettelse: Frode Aleksander Rismyhr

Første gang satt opp på Broadway ved DreamWorks Theatricals og Neal Street Productions. Original regi ved Jason Moore og Rob Ashford.

Denne amatørproduksjonen presenteres etter avtale med Music Theatre International (Europe). Alt autorisert forestillingsmateriale er også levert av MTI Europe www.mtishows.co.uk


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere