Hopp til hovedinnhold

Susanna synger Gunvor Hofmo med Harald Lassen

Sted: Multisalen
Pris: fra 275,00
Kjøp billett

20 år etter albumdebuten kommer Susanna tilbake til Asker kulturhus, denne gang med sitt Gunvor Hofmo-prosjekt, og i tospann med saksofonist og multinstrumentalist Harald Lassen.

I løpet av sin karriere har Susanna Wallumrød stått bak hele 18 albumutgivelser. Et av prosjektene hun har gjort er «Jeg vil hjem til menneskene», med tonesatte dikt av Gunvor Hofmo. I anledning Hofmos 100-års jubileum i 2021 ga Susanna ut demoene til albumet som kom for ti år siden. Susanna fremfører i Asker sangene laget til Hofmos dikt solo med piano og vokal, og i duo sammen med Harald Lassen.

«… en voldsom, nydelig og vond plate som også bør gi Hofmos diktning fortjent renessanse.» (5/6 – i Dagsavisen)

«Når man gir seg i kast med diktene til en så markant lyriker, bør første bud være at man fanger stemningen i diktene og viderefører dem i musikken. Det gjør Wallumrød, ofte med «dyster glans». (5/6 i Dagbladet)

--

Harald Lassens fargerike tilstedeværelse i norsk musikkliv det siste tiåret har ikke gått ubemerket hen. «Jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn,» skrev internasjonal presse om det Spellemann-nominerte albumet «Human Samling» i 2020. Han er for tiden aktuell med sitt personlige og svært kritikerroste fjerdealbum «Balans».

Susanna trenger knapt noen introduksjon. Hun er kvinnen bak Susanna and the Magical Orchestra, og enten hun velger å opptre som Susanna eller Susanna Wallumrød, har hun siden debuten i 2004 gitt ut musikk som har begeistret kritikere og publikum. Personlige tolkninger av Joy Division, AC/DC, Dolly Parton og Henry Purcell, i tillegg til egne sterke originalsanger, samarbeid med Bonnie «Prince» Billy, Jenny Hval, Ensemble neoN og Carte Blanche, har gitt henne et bredt publikum, men også tre Spellemannpriser, EDVARD-prisen og Radka Toneff Minnepris.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere