Hopp til hovedinnhold

The Beatniks + support: The Steel Chords

Sted: Multisalen
Pris: fra 390,00
Kjøp billett

The Beatniks er vårt muligens mest lengstlevende band – og 60 år etter starten feirer de sitt jubileum med ny plate og med turné som tar dem til Asker kulturhus!

Siden starten har de vært mildt sagt produktive. I tillegg til et astronomisk antall spillejobber har de gitt ut intet mindre enn 23 album, to ep-er og 13 singler har det blitt så langt. Og album nummer 24 er under planlegging i anledning det forestående jubileet. Ser vi bort fra en røykepause som varte fra 1969 til 1982 har de holdt det gående hele veien. Den dag i dag er de fortsatt et vitalt, oppegående og høyst aktivt band som stadig spiller gnistrende rock, både instrumentalt og vokalt. Og som stadig kommer med nye, egne låter.

I dag består The Beatniks av evigunge Svein Finjarn – med en velfortjent plass i Rockheims Hall of Fame – (gitar, vokal), Per Fredrik Kjølner (gitar, vokal), Bjørnar Strøm (bass, vokal), Bjørn Jensen (sax, gitar, vokal), Tom-Arild Andersson (keyboards, vokal) og Per Bakkelund (trommer). Med på laget under jubileumsturneen blir også legendariske Kjaperud, som selv var med i Beatniks på 60-tallet og i den internasjonale suksessgruppen Titanic. Han blir med både som utøver og som historieforteller på scenen.

Dette blir bursdags-feiring med stil. Tenk, 60 år! Hvem hadde trodd det i 1961? Gratulerer med dagen til vårt kanskje mest verneverdige band.

DOBBELTJUBILEUM! The Steel Chords blir med som support! Bandet har faktisk holdt på like lenge som The Beatniks, og fyller også 60 år i år. De er særdeles aktive – og ga nylig ut et nytt album på cd. Drammensbandet spilte mye i regionen i gamle dager, og spiller fortsatt den gode musikken fra 60-årene.Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere