Hopp til hovedinnhold
Velkommen tilbake!

The Beatniks – 60 Years of Rock And Roll

Sted: Multisalen
Pris: fra 300,00
Kjøp billett

The Beatniks er vårt muligens mest lengstlevende band – og 60 år etter starten feirer de sitt jubileum med ny plate og med turné som tar dem til Asker kulturhus!

Siden starten har de vært mildt sagt produktive. I tillegg til et astronomisk antall spillejobber har de gitt ut intet mindre enn 23 album, to ep-er og 13 singler har det blitt så langt. Og album nummer 24 er under planlegging i anledning det forestående jubileet. Ser vi bort fra en røykepause som varte fra 1969 til 1982 har de holdt det gående hele veien. Den dag i dag er de fortsatt et vitalt, oppegående og høyst aktivt band som stadig spiller gnistrende rock, både instrumentalt og vokalt. Og som stadig kommer med nye, egne låter.

I dag består The Beatniks av evigunge Svein Finjarn – med en velfortjent plass i Rockheims Hall of Fame – (gitar, vokal), Per Fredrik Kjølner (gitar, vokal), Bjørnar Strøm (bass, vokal), Bjørn Jensen (sax, gitar, vokal), Tom-Arild Andersson (keyboards, vokal) og Per Bakkelund (trommer). Med på laget under jubileumsturneen blir også legendariske Kjaperud, som selv var med i Beatniks på 60-tallet og i den internasjonale suksessgruppen Titanic. Han blir med både som utøver og som historieforteller på scenen. Med blir også ingen ringere enn New Jordal Swingers-legenden Eigil Berg.

Dette blir bursdags-feiring med stil. Tenk, 60 år! Hvem hadde trodd det i 1961? Gratulerer med dagen til vårt kanskje mest verneverdige band.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere