Hopp til hovedinnhold

Asker Vinfestival

Sted: Asker kulturhus
Pris: fra 495,00
Kjøp billett

Ønsker du å teste, smake, drikke og nyte unike, kjente og ukjente viner? Da er Asker Vinfestival noe for deg. Her kommer flere ulike vinleverandører som tar med seg et stort utvalg av sin portefølje, slik at du kan finne dine favoritter.

Konseptet er enkelt: billetten gir deg tilgang til å teste alle vinene som er tilgjengelig på festivalen. Vinfestivalen starter kl. 16.00 og varer frem til kl. 20.00. I dette tidsrommet vil vinleverandørene stå plassert ved hver sin stand, der gjestene kan gå fra tilbyder til tilbyder og teste de ulike produktene. Det vil også bli bord og sitteplasser tilgjengelig for gjestene, det er ikke nødvendig å booke bord.

Ta med vennegjengen, naboen eller kjæresten for en flott ettermiddag og kveld med nye smaksopplevelser!

18-årsgrense.

---

Her kan dere lese litt mer om vinimportørene:

Ewine liker friske viner, mineralske viner, naturlige viner, økologiske viner – alle deres produsenter bor midt i egne vinmarker, og mange har bodd der i generasjoner, og er opptatt av nærmiljøet, bærekraftig drift, rene produkter som hverken skader jordsmonn, natur eller helse, men formidler den høyeste kvalitet som vinmarkene kan gi. Noen av produsentene er sertifisert økologisk eller biodynamisk, men felles for alle er at de hele tiden søker å forbedre arbeidet i vinmarken og i kjelleren, redusere bruk av kunstige tilsetninger til et minimum og helst fjerne det helt fra prosessen.

Moestue Grape Selections importerer vin og brennevin fra klassiske europeiske vinland med hovedvekt på franske, italienske, tyske og spanske produkter. De er profesjonelle og pålitelig og vil alltid gi kundene råd som er tilpasset hver enkelt. De er alltid på utkikk etter høykvalitets viner fra de klassiske regionene.

Prizelius er en av Norges ledende leverandører av merkevarer innen vin og brennevin. De tar med seg et utvalg av sine viner som William Févre, Henri Bourgeois Sancerre, Champagne Henriot, Champagne Laurent Perrier, Marques de Riscal, Gonzalez Byass, Reh.Kendermann, E&J Gallo, Mauro Molino og Bacalhoa.

Vivino Import importerer fra produsenter som ligger fra Gardasjøen og østover mot Venezia i Italia. Deres produsenter har genuin interesse for å produsere produkter med høy kvalitet. Vivino Import tar inn hvit, musserende, rosé og rødvin.

VCT Norway AS og Concha y Toro Norway AS er to heleide datterselskap av chilenske Viña Concha y Toro som er en av de største vinprodusentene i Latin-Amerika og eksporterer til hele 140 land. Ved å kombinere tradisjon og innovasjon leverer Concha y Toro viner av den beste kvalitet og ønsker alltid at kunden skal få den beste vinopplevelsen.

LaMarc Wines jobber med noen av verdens beste vinprodusenter. Deres portefølje består i dag av over 100 nøye utvalgte kvalitets produsenter fra store deler av verden, dog hovedsakelig fra Europa og USA. De fokuserer på å finne frem til spennende viner, interessante vin regioner og vinmakere med det lille ekstra. 

Honest Wines ble etablert i 2020 og importerer kvalitetsviner som gjenspeiler druens egen karakter og det området der druen dyrkes. Fokuset hittil er viner fra Mosel laget på druen Riesling. Produsentene har fått strålende kritikker både internasjonalt og i Norge.

Annet:

Nika Chocolate lager spiselige kunstverk! De tilbyr håndlaget sjokolade av høy kvalitet hvor hver eneste bestilling er unik med deres individuelle design, fantasi og kreativitet. Sjokoladen gir en smaksopplevelse som er en fryd for både øyne og gane.

Arrangør: Drammen Vinfestival Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere