Hopp til hovedinnhold

We Låve Rock – DAGSPASS

Andre forestillinger:

Sted: Multisalen
Pris: fra 750,00
Kjøp billett
Utsolgt

We Låve Rock Festival 2024 går av stabelen 24. og 25. mai med åtte band fra både utland og innland i sjangeren pop, rock, hardrock og progrock disse to maidagene.

Fredag: Dørene åpnes kl. 18.00 / konsertstart kl. 18.30
Lørdag: Dørene åpnes kl. 12.00 / konsertstart kl. 13.00

PROGRAM FREDAG:

MOON SAFARI fra Skellefteå feirer 20 år som band i år og i desember i år kommer deres femte studioalbum, som har fått tittel Himlabacken Vol. 2. Bandet har spilt flere flere konserter i Japan, USA og Europa enn hjemme i Sverige – og bandet har kun spilt én gang før i Norge før de entrer scenen i Asker. Moon Safari spiller symfonisk rock og er kjent for sine fantastiske vokalharmonier. Alle de seks bandmedlemmene synger og skaper dermed vokalprestasjoner av de sjeldne.

THE CHRONICLES OF FATHER ROBIN-prosjektet vil bli presentert fra scenen i sin helhet med musikken fra tre plater. En tretimers konsert med noen av de beste musikerne fra den norske rock- og progscenen i et fyrverkeri av show og musikalitet. Det blir trolig første og siste gang dere kan høre hele denne fantastiske vinyl-boksen live i sin helhet.

PROGRAM LØRDAG:

Finske VON HERTZEN BROTHERS ga ut sitt første album Experience i 2001. Siden den gang har de gitt ut sju studio-album og ligget på toppen av salgslistene i hjemlandet med flere av dem. VHB er en herlig dropspose av pop, rock, progrock og hardrock med fengende låter og refrenger. De har turnert rundt i Europa og USA og spilt på de fleste prog og rock-festivaler – og nå kommer de til Asker og We Låve Rock.


BEARDFISH holdt på frem til 2016 og ga seg da Rikard Sjöblom ble med i Big Big Train og også startet Rikard Sjöblom’s Gungfly i 2017. De ga ut hele åtte studioalbum i perioden 2003 til 2016 og turnerte rundt omkring i Europa og spilte på festivaler over hele verden. Siste konsert ble avholdt i Italia i 2015 og det blir fantastisk å se dem igjen på scenen i mai 2024 etter hele ni års fravær.

LUMSK er et norsk folk metal-band som ble stiftet i Trondheim i 2002. Bandet kombinerer tradisjonell norsk folkemusikk med progressiv rock og heavy metal. Bandet ga ut sitt første studioalbum på 16 år i 2023 til fantastiske anmeldelser.

Svenske A.C.T har besøkt festivalen før med sin fengende melodiøse rock/progrock/poprock med sin energiske frontfigur Herman. A.C.T leverer til det fulle på scenen med fantastiske musikere og en musikalitet mange band kan misunne dem. Bandet feirer 20 år med albumet Last Epic i disse dager og vi håper å høre mye fra dette fantastiske albumet i mai 2024. I tillegg slapp de albumet Falling i mars 2023 til svært bra anmeldelser.

SEVEN IMPALE fra Bergen har tre album bak seg og siste album Summit kom i mai 2023. Bandet blander sjangere som jazz, rock, melodiøs progrock and you name it ... Det er bare å glede seg til å høre denne herlige galskapen på scenen i mai.

ANDERS BUAAS står blant annet bak The Witches Of Finnmark-trilogien som kom i årene 2017–2019. Dette er sn instrumental melodiøs blanding av folk, pop, rock, prog og mere til. Denne fantastiske gitaristen vil presentere sin musikk med fullt band på scenen i mai 2024.

Med forbehold om små endringer.

Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere