Hopp til hovedinnhold

Familieforestillinger våren 2022

Vi jubler over å igjen kunne åpne opp for fulle saler – og kan glede dere med mange store opplevelser for de små denne våren, fra det actionfylte til det poetiske, fra barselmatine til countryrap!

PLOPP
Søndag 6. februar kl. 13.00

Rockebandet PLOPP er Norges tøffeste rocketrio – dette er bandet som får deg til å digge rock, og gjennom humor og spilleglede! (3–10 år).
Les mer / BILLETTER

 

DANSESONEN: «Askepott»
Søndag 13. februar kl. 16.00

Dansesonen setter opp en egen helaftens ballettforestilling med alle sine klassiske dansere, basert på eventyret om Askepott.
Les mer / BILLETTER

 

VINTERFERIEDISCO
Søndag 27. februar kl. 11.00–15.00

Rist løs til kule låter og såpebobleregn i vårt gratis vinterferiedisco, med fengende låter for store og små, såpebobler og discokule (2–10 år).
Les mer / FACEBOOK-EVENT

 

The Magic of Alexx Alexxander
Lørdag 5. mars kl. 19.00

Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas! Opplev en kveld i magiens tegn og la deg forføre av illusjoner når Alexx Alexxander viser deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.
Les mer / BILLETTER

 

DEN STORE FANTASITESTEN
Søndag 6. mars kl. 13.00

Klara er kledd i grått og har mistet fantasien sin. Hun skal bare inn på scenen for å hente mobilladeren sin, men oppdager til sin forskrekkelse at hun avbryter skuespiller Amanda midt i en forestilling foran barna (4–9 år).
Les mer / BILLETTER

 

HAGLE – Familiekonsert:
Torsdag 24. mars kl. 18.00 – UTSOLGT!

Fenomenet Hagle gjør to eksklusiv konserter; én for ungdom og én for barn og familier! Les mer (familie) | Les mer (ungdom / NB! bizzy-pris: 100,-)
Les mer

 

DISNEYS MUSIKAL ALADDIN JR.
24.–27. mars

Vi møter Aladdin, prinsesse Jasmin, den onde trollmannen Jafar og ånden i lampen!. Fantastisk musikk, nydelig sang og en scene fylt av dansere og skuespillere gjør dette til en magisk opplevelse for store og små.
Les mer / BILLETTER

 

SØVNEKSPERTENE
Søndag 3. april kl. 13.00

Jostein og Benedikte påstår at de er søvneksperter, og at de kan få hvem som helst til å sovne på null komma niks! Denne humoristiske allsang-konserten er beregnet på de aller minste (2–6 år).
Les mer / BILLETTER

 

Den kulturelle barnevogna: SIGNE MARIE RUSTAD
Torsdag 21. april kl. 12.00

Den kulturelle barnevogna er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid, denne formiddagene med den formidable americana-artisten Signe Marie Rustad.
Les mer / BILLETTER

 

RITSJ
Søndag 24. april kl. 11.00 og 13.00

Ritsj er en forestilling med teip! Ruttetuttene leker og oppdager teipen, og på magisk vis forvandles den til et instrument, en klissete ball, en ponni og mye mer (1–4 år).
Les mer / BILLETTER

 

FRITT FRAM
Søndag 8. mai kl. 13.00

Hvordan ser verden ut når vi står opp ned? Kan man bli for gammel for å leke? I Fritt Fram møtes sirkus, dans, fysisk teater, musikk og tekst!
Les mer / BILLETTER

 

Røyken Teatergruppe: SHREK THE MUSICAL
10.–12. juni

Røyken Teatergruppe presenterer «Shrek The Musical», basert på Dreamworks’ Oscar-vinnende animasjonsfilm, og William Steigs bok.
Les mer / BILLETTER

 

Samarbeidspartnere