Hopp til hovedinnhold

Utleie

Kulturhuset har lokaler til de fleste formål, enten det er arrangementer, bursdag, bryllup, barnedåp, navnefest, konfirmasjon, jubileum eller minnestund.

Selskap og event

Kulturhuset egner seg til det meste av fest og feiring. Enten det er bursdag, bryllup, barnedåp, navnefest, konfirmasjon, jubileum eller minnestund. Huset rommer både lyse og moderne, klassiske og romslige, ungdommelige og fleksible selskapslokaler.

Ved leie av selskapslokaler hos oss står du som leietaker fritt til å benytte egen matleverandør og drikkevarer kan medbringes i de fleste lokaler. Noen av selskapslokalene er tilknyttet funksjonelle kjøkken som gjør serveringen lettvint og grei.

Alle lokaler er teknisk velutstyrt og har trådløs internettilgang. Huset er godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Aldersgrense for leie av lokaler er 25 år.

Kurs og konferanse

Kulturhuset ligger midt i Asker sentrum, med 3 minutters gange til togstasjonen. Toget tar kun 18 minutter til Oslo sentrum og 45 minutter til Gardermoen. Parkering i og rett rundt huset.

Vi har luftige vestibyler, store og små møterom, konferanse- og konsertsaler. Huset er velegnet for alle typer bedriftsarrangementer. Ingen begivenhet er for liten – eller for stor.

Bruk oss som eventpartner eller kombiner din konferanse med Asker kulturhus sitt ordinære kunstneriske program.

Store vestibyleområder i tilknytning til salene gjør bespisning enkel og effektiv. Trådløst nettverk og projektor i alle rom, er inkludert i prisen. Huset er godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Ta kontakt for en uforpliktende prat og omvisning.

Aldersgrense for leie av lokaler er 25 år.

Scener

Vi tilrettelegger for gode kulturopplevelser!

Asker kulturhus rommer tre scener og en utescene. Alle scener er godt utstyrt teknisk og våre teknikere har høy kompetanse.

Teatersalen har publikumskapasitet på 509 personer og er den største salen vår. Den har fast amfi og stor scene.

Multisalen har publikumskapasitet på 236 personer i amfi, 300 stående eller ca. 100 i cafeoppsett. Dette er en fleksibel sal der du kan velge mellom mange forskjellige publikumsoppsett.

Radar scene har kapasitet på 150 personer stående og er en liten blackbox scene.

Utescenen er en liten scene med tak og enkel teknikk foran kulturhuset mot bakerløkka.

--

TEKNIKK: 

Tekniske spesifikasjoner: LES / LAST NED

For mer info kontakt på e-post.

BOOKING:

Kontakt på e-post for priser og tilgjengelighet.

;

Samarbeidspartnere