Stilling ledig

Vil du jobbe hos og med oss?

Produsent, Asker kulturhus

Vi søker etter en produsent som vil ha programansvar for lokalt kulturliv og event/ konferanser. Du vil inngå i et team av tre produsenter som samarbeider tett om Asker kulturhus sitt program. Produsentteamet er også involvert i programmering på kommunens innbyggertorg.

I 2022 blir en ny temaplan for kultur vedtatt i Asker kommune. Mangfold er et satsningsområde for virksomheten og den nye produsenten vil være prosjektansvarlig for kulturhusets satsing på mangfold.

STILLINGSANNONSE

Koordinator, Sekkefabrikken kulturhus

Vi søker nå etter en nøkkelperson som kan bidra i utviklingen av Sekkefabrikken kulturhus.

Sekkefabrikken består i dag av fire fast ansatte og gjennomfører nærmere 200 små og store arrangement i året. Siden 2008 har Sekkefabrikken vært arena for områdets kulturliv med lokale lag og foreninger, og blir benyttet til konserter, selskaper, event og konferanse. Sekkefabrikken har et profesjonelt program for barn og voksne, samtidig som Røyken Bluesklubb, Røyken Jazzforum og Slemmestad filmklubb er faste og viktige leietagere som bidrar til programmet.

De neste 2-3 årene vil Sekkefabrikken holde midlertidig stengt på grunn av en stor utbygging i nærområdet. Områdeplanen for Slemmestad åpner for 1.300 leiligheter og 55.000 m² næringsareal, noe som gjør kystbyen Slemmestad til et av de største utviklingsprosjektene i området.  I byggeperioden benyttes en midlertidig kulturscene som skal stå klar høsten 2022. Scenen har fått navnet Slemmestad MEK, og har en kapasitet på ca. 200–250. Slemmestad MEK blir en levende kulturscene med barservering som en del av driften.

Slemmestad ligger i Asker kommune, med pendleravstand fra Oslo på 40 minutter med bil og 27 minutter med båt fra Aker brygge.

STILLINGSANNONSE