Velkommen tilbake!

Stilling ledig

Vil du jobbe hos og med oss?

LYDTEKNIKER (fast 100%)

Vår lydtekniker gjennom 20 år søker nye utfordringer og vi søker hans arvtaker. Som lydtekniker blir du del av vår driftsavdeling, en liten og dedikert stab med et sterkt og godt fag- og arbeidsmiljø. Du blir kollega med en hyggelig gjeng med fleksible ja-mennesker som bidrar til at Asker kulturhus er et attraktivt sted å komme til for både artister og publikum.

Som lydtekniker vil du jobbe med mange ulike produksjoner og du må håndtere alt fra små konserter, til store produksjoner med mange involverte. Du klarer å holde hode kaldt og ser det store bildet. Du er praktisk orientert og liker å jobbe i team.

SE STILLINGSANNONSE (Finn)
Frist: 24. oktober

LYDTEKNIKER (Midlertidig)

Vil du være med å utvikle nye kulturarenaer i nye Asker kommune? Asker kommune åpner åtte nye innbyggertorg med tilhørende kultursaler. Vi søker nå etter en lydtekniker som kan gi teknisk bistand til de nye salene i en oppstartsfase.

SE STILLINGSANNONSE (Finn)