Hopp til hovedinnhold

Info / billetter

Kulturhuset

Velkommen til et levende kulturhus med perfekt beliggenhet.

Et kulturhus for alle: Asker kulturhus ligger midt i Asker sentrum med et yrende liv sommer som vinter. Vi ønsker å være et kulturhus for alle, med et variert tilbud både i bredde og alder. Programmet spenner fra profesjonelle, etablerte artister til lokale amatøroppsetninger.

Asker kulturhus er en kommunal virksomhet som står for både program og drift av scenene. Foruten teater- og konsertsaler, rommer huset to black-box saler, en utescene, selskapslokaler, seminar- og møtelokaler, galleri/vestibyle, ungdomsklubb med rusfri café og bandøverom, bibliotek, innbyggertorg, kino og spisesteder. I de øvre etasjene er det kontorlokaler.

Billetter:

Billettene kjøper du på nett på denne nettsiden. Alle billetter blir sendt til deg via e-post. Finner du det ikke i din innboks, sjekk gjerne søppelpost. Du kan også logge inn på billettsystemet TIX og finne dine billetter. 

Fysiske billetter kan du kjøpe på Asker innbyggertorg i kulturhuset på hverdager kl. 09.00–16.00.

Rabatter: Alle eventuelle rabatter er oppgitt i kjøpsvindu.
Bizzy: Utvalgte forestillinger har Bizzy-rabatt for ungdom i alderen 13–21 år. Prisen er kun tilgjengelig via appen og gis ikke til andre utenom bruk av denne appen. Appen støttes og lages av Viken Fylkeskommune. Les mer på bizzy.no.
Aldersgrense: Vi har fri alder på våre forestillinger med mindre annet er oppgitt.
Gavekort: Gavekort kjøper du her.
Gruppebilletter: Om du ønsker å kjøpe flere enn 10 billetter, kontakt oss direkte på eller tilf. 98874304.
Tilgjengelighet: Er du rullestolbruker eller har spesielle behov? Ta kontakt med oss på
Ledsager: Har du behov for ledsager og trenger ledsagerbillett? Ta kontakt med oss på eller tlf. 988 74 304.
Fremvisning av billett: På arrangementsdag holder det å vise billetten på mobil, eventuelt på print.

Hold deg oppdatert:

I tillegg til oppdatert program her på våre nettsider og på hvaskjeriasker.no, anbefaler vi at du følger oss på Facebook og Instagram. Da får du raskt vite om våre arrangementer og kan tidlig sikre deg billetter. Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du også raskt vite hva som skjer hos oss. For de minste, følg gjerne barnaiaskerkulturhus på Facebook.

Beliggenhet/parkering:

Asker kulturhus ligger midt i Asker sentrum, vegg i vegg med Trekanten kjøpesenter. Det er kun fem minutters gange fra Asker stasjon, med tog og bussforbindelser. Kommer du med bil, er det to timers gratis parkering i det store parkeringshuset på kjøpesenteret. I tillegg finnes andre parkeringshus samt gateparkering i Asker sentrum.

Servering:

I samarbeid med Wettre bryggeri tilbyr vi servering ved de fleste av våre kveldsarrangementer. Baren åpner en time før forestilling.

 

Samarbeidspartnere