Hopp til hovedinnhold

Lisa Loves ABBA

Sted: Teatersalen
Pris: 525,00
Kjøp billett

Lisa Stokke – kjent for de fleste fra «Mamma Mia», en av de mest suksessrike musikalene i historien – ønsker velkommen til en uforglemmelig ABBA-hyllest! Hun tar med seg bandet sitt og alle ABBAs store hits til Asker kulturhus.

Denne kvelden får publikum høre låter som «The Winner Takes It All», «Dancing Queen», «Mamma Mia», «Fernando», «Gimme Gimme Gimme» og mange flere av sangene som betyr så mye for oss alle. Stokke hadde stor suksess med denne forestillingen i fjor høst, og nå legger hun ut på en ny turnérunde som tar henne til Asker.

«Lisa Loves ABBA» tar publikum med på en reise gjennom Stokkes egen oppvekst som lidenskapelig ABBA-fan. Gjennom sin helt unike erfaring av å bli utvalgt og jobbe personlig med Björn Ulvaeus og Benny Andersson i ABBA-musikalen, skaper hun og bandet en musikalsk fest-atmosfære som tar publikum tilbake til ABBAS storhetstid. Små anekdoter fra hennes opplevelser med ABBA serveres gjennom konserten, og publikum vil bli revet med i et show som garantert vil gi varig inntrykk.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere