Hopp til hovedinnhold

Mari Boine

Sted: Teatersalen
Pris: 595,00
Kjøp billett
Utsolgt

Mari Boine har lenge vært en grensesprengende musikalsk pionér, men de siste ukene har enda flere fått øynene opp for den sterke stemmen hun besitter – i forbindelse med hennes deltagelse på Hver gang vi møtes.

Boines tolkninger av de andre artistene har så langt fått mye fortjent oppmerksomhet, og flere terningkast seks fra de store mediene. «Mari leverer en magisk, suggererende og nærmest hypnotisk versjon. For en urkraft hun besitter som artist og menneske!» skrev Dagbladet. Og VG skrev dette: «Mari Boine er derimot en av våre ledende musikalske alkymister, med en misunnelsesverdig kontroll.»

Etter episoden av Hver gang vi møtes som ble vist 13. januar, sa Vamp-musikeren Odin Staveland: «Hvis du har lyst til å gå på en bra konsert, og du ser at Mari Boine spiller i byen, da må du gå. For det er fett, altså.» 

Vi stiller oss 100 prosent bak dette utsagnet! Når hun kommer til Asker kulturhus har hun med seg fullt band, og et nytt studioalbum i bagasjen. Det er fantastisk å overvære hennes artisteri gjennom tv-skjermen, men ingenting er som å oppleve henne live!


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere