Hopp til hovedinnhold

«Om du så det jeg ser» – Verdens overdosedag

Sted: Multisalen
Pris: 0
Kjøp billett

31. august markerer vi verdens overdosedag på Asker kulturhus med teaterforestillingen «Om du så det jeg ser», som handler om å være pårørende for noen med rusavhengighet. 

– Forestillingen er gratis (fribilletter må hentes ut).
– Egnet for familier (barn over 8 år) og alle andre interesserte.

«Om du så det jeg ser» handler om en jente som heter Léa. Hun er 11 år og bor alene med moren sin. Sammen har de en veldig stor hemmelighet, som Léa snart ikke klarer å bære. Denne forestillingen handler om det å vokse opp i hjem med alkohol og rus, og ønsker å gi barnet en stemme, og vise deres perspektiv og uttrykksform.

Forestillingen handler om å vokse opp i et hjem med alkohol og rus og er inspirert av virkelige hendelser. «Om du så det jeg ser» ønsker å gi en stemme til barn av foreldre som sliter med rus. Forestillingen tar utgangspunkt i barnas perspektiv, deres erfaring og oppfatning av situasjonen. Teksten er basert på vitnesbyrd, samtaler, og brev fra barn som har foreldre som ruser seg. Vitnesbyrdene til flere barn er flettet sammen til en historie. Med «Om du så det jeg ser» ønsker Sara Karoline og kompaniet å fremheve og forstå det komplekse forholdet mellom barn og foreldre, avhengighet og med-avhengighet, kjærlighet og skam.

Medvirkende: Iven Celin Ålråk, Ingrid Alice Aas, Sandrine Sagny og Louise Brinon Himmelfarb
Regi og tekst: Sara Karoline Steinmoen

Forestillingen er støttet av Dramatikkens hus, Viken Fylkeskommune, Grenland Friteater, Oslo teatersenter, Fritt Ord og Bergesenstiftelsen


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere