Hopp til hovedinnhold

«Rock Me Baby»

Andre forestillinger:

Sted: Multisalen
Pris: 155,00
Kjøp billett

Voksne menn danser, synger og spiller fengende nyskrevne rockelåter i en ny grensesprengende og morsom forestilling, og det for en svært ung publikumsgruppe og deres foreldre. Er det mulig? JA! Det er det.

«Rock Me Baby» er en ny dans-teater-musikk-produksjon for de yngste barna i alderen 0 til 5 år av Øystein Elle / Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner. Med band på scenen yrer forestillingen av musikkglede og stiluttrykk fra rockens verden. Voksne og små barn får sammen oppleve og ta del i hva kunst for de yngste kan være. Forestillingen skjer i trygge rammer og selvfølgelig helt innenfor et akseptabelt decibelnivå både for store og små.

Solli og Elle har tidligere skapt flere forestillinger for små barn som har blitt svært godt mottatt, omtalt og vist både nasjonalt og internasjonalt. De fargerike og gøyale «rockekostymene» er laget av mote- og kostymedesigneren Kjell I. Nordstöm, velkjent for de fleste etter NRKs storsatsing Maskorama der han skaper de spektakulære karakterene. Et håndplukket mannlig ensemble med solid danse-, teater- og musikkbakgrunn inviterer små og store inn til et særegent univers.

---

Kunstnerisk ledelse, konseptutvikling, regi og musikalsk ledelse: Karstein Solli og Øystein Elle
Medskapende sangere, dansere, skuespillere og musikere: Øystein Elle, Thomas Hildebrand, Håkon Sigernes, Simen Iversen Vangen og Geir Hytten
Kostymedesigner og sminkør: Kjell Ingebrethsen Nordström / Baron von Bulldog
Scenograf: Carl Nilssen-Love
Lysdesigner: Benjamin Fjellmann
Visuell konsulent: Vitor Truzzi
Utøvende produsent: Beata Kretovicova Iden
Ansvarlig produsent: Øystein Elle
Fotografer og videografer: Truls Liang, Jan Hustak og Nela Hustak
Barnefaglige konsulenter: Bente Ulla og Ann-Sofi Larsen (Høgskolen i Østfold) og Maybritt Jensen (Oslo Met)

Støttet av Kulturdirektoratet, Fond for Lyd og Bilde, Bærum Kulturhus, Dans Sørøst-Norge og Høgskolen i Østfold


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere