Hopp til hovedinnhold

Henning Kvitnes & Gutta i Bandet: «Mens jeg ennå er 66»

Sted: Teatersalen
Pris: 620,00
Kjøp billett

«Det går kort tid mellom ung og lovende – og levende legende.» Om dette utsagnet kan brukes på Henning Kvitnes er usikkert, men etter 47 år på veien, og utallige album, turneer, konserter, og selvskrevne sanger, så har han i hvert fall en klar midtbane-rolle på oldboys-laget til Norske Sangpoeter.

Mange av sangene, som «Evig eies», «Sånne som oss», «Guttær», «Ut å vekke sola» og «Siste Reis» har blitt folkeeie blant flere generasjoner, og blir avsunget av mange til bryllup, fest og begravelser. Med nytt album med tittelen «Mens jeg ennå er 66» under vesten, reiser Henning & Gutta ut på en omfattende turné i 2025, som tar dem til Asker i mars.

Musikalsk på scenen møter vi en artist og et band som våger å gå inn i dybden av både nye og eldre sanger. Gir dem den respekten og energien de fortjener, og lar også det lavmælte og akustiske få en nødvendig plass i konserten. Tekstene må også få lov til å være i fokus for å tydeliggjøre Hennings lille univers. For å glede og gjerne bevege et sittende og lyttende Publikum. Men, det blir også plass til rockefot, allsang og frieri. Melankoli og smilefjes med svette panner i skjønn forening!


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere