Hopp til hovedinnhold

Ida Jenshus

Sted: Multisalen
Pris: 300,00
Kjøp billett

Ferske «The Grip» er det sjuende i rekken av strålende album fra Ida Jenshus. Nå tar hun låtene fra denne og en snart 20-årig karriere ut på veien, med stopp i Asker 12. september.

Publikum ble først kjent med Jenshus på NRKs «Lyden av lørdag» i 2007, og karrieren skjøt fart med albumene «Color of the Sun» og «No Guarantees», som begge vant Spellemann. Hun etablerte seg raskt som en av Norges ledende countryartister, og i 2012 ble hun første soloartist til å vinne tre Spellemannpriser på rad for «Someone to Love».

Med denne platen beveget hun seg også lengre ut i pop-/rockterritoriet og utviklet det karakteristiske soundet hun er kjent for i dag, og ep-en «Let It Go» var såpass sjangeroverskridende at hun ble Spellemann-nominert i kategorien Årets Popsolist. «Starting Over Again» fra 2015 og «Two Worlds fra 2017 ble møtt av trampeklapp fra et enstemmig anmelderkorps. Sistnevnte var et resultat av at Jenshus en periode oppholdt seg i Nashville, og turnerte med låtskriverlegenden JD Souther, kjent for sitt arbeid med superstjerner som Linda Ronstadt og Eagles.

På sitt sjette album «From This Day On» avslørte Ida Jenshus en gang for alle sin kjærlighet til tidløs popmusikk som ABBA og Fleetwood Mac, samtidig som hun bevarte countryrøttene sine. Med strålende popsingler som «Love You A Little Less», «Heartland» og «Over Before You Started» og overrasket hun både fans og kritikere.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere