Hopp til hovedinnhold

Kari Bremnes

Sted: Teatersalen
Pris: fra 0
Kjøp billett
Få billetter igjen

Nordvendt, åpent, stort og personlig er ord som brukes for å beskrive Kari Bremnes sin musikk. Høsten 2024 kommer hun med bandet sitt til Asker igjen!

Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes – fra det lyseste til det ganske mørke og rå. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Bremnes har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum. Bli med inn i varmen høsten 2024 når Kari og bandet spiller låter fra Karis rike repertoar!

– Det er nesten så jeg skammer meg over å være så privilegert i denne steinharde tida, at jeg kan bruke dagene til å skrive sanger. Men jeg er ikke tøffere enn at jeg trenger dette lyset. Vi har en konsertpause nå, en skrive- og innspillingstid, som vil vare til godt utpå våren. I min kalender har høsten 2024 en lysende ring rundt seg. Da skal vi ut og reise igjen, bandet og jeg. Og gjøre det vi elsker, spille konserter for folk som vil høre. Når den tid kommer tror jeg det vil kjennes helt nødvendig, sier Kari Bremnes.


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere