Hopp til hovedinnhold

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga med Det Norske Kammerorkester

Sted: Teatersalen
Pris: 695,00
Kjøp billett
Få billetter igjen

Det blir julehøytid og juleglede når Ingebjørg og Odd tar med seg Det Norske Kammerorkester og lager en storslått konsert i desember. På scenen er det nitten personer: Sytten fantastiske musikere, to flotte artister og den beste musikken. Det skal bli – JUL!

Endelig var tiden inne for de to sangfuglene å møtes i musikken som hører denne tiden til: Julesangen. Tre ganger før har Odd Nordstoga tatt med seg kammerorkesteret på juleturné, til fantastisk mottakelse overalt. Med femten av landets aller beste strykere ledet av norsk orkestermusikks levende legende, Terje Tønnesen, er det lett å bli revet med. Med musikk som spenner fra drivende barokkmusikk til Odd Nordstogas nye klassikere, blandet med folkemusikk og de fineste julesalmene, hva er det som mangler da? Ingebjørg Bratland selvfølgelig!

Femten år gammel sto hun foran en mikrofon på gården til Odd i Vinje. Der sang hun inn en sang som het «Jul i Svingen». Lite visste hun da om hvor kjent denne innspillingen skulle bli. Lite visste hun at mange år senere, om hun sang den i et kulturhus hvor som helst i landet, så ville alle i salen kjenne den. Ingen har en stemme som Ingebjørg, og nå skal den for første gang på turné og synge julen inn.

I fjor ga Ingebjørg og Odd ut sitt andre album sammen, «Langt heimafrå», og la ut på en stor turné. Det ble en stor suksess, med over 50.000 svært fornøyde publikummere fra nord til sør. Men nå er det jul det skal handle om. Ingebjørg, Odd og Det Norske Kammerorkester skal lage en julekonsert som bare de kan gjøre det. Vel møtt til et helt unikt samarbeid!

På scenen: 
Odd Nordstoga
Ingebjørg Bratland
Thomas Gallatin: Trommer
Bjarne Gustavsen: Piano
Det Norske Kammerorkester / konsertmester: Terje Tønnesen


Gi en opplevelse i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere